VIDEO Cum vorbeste un primar din Prahova despre localnici: “Sa-mi suga p*** babele de la biserica, in frunte cu popa cu tot!”

Adrian Ungureanu (PNL), primarul comunei prahovene Brebu, a fost inregistrat in timp ce foloseste un limbaj licentios la adresa localnicilor.Edilul spune lucruri precum “babele de la biserica”, dar vorbeste si despre urmatorul lui mandat, unde “nu mai e nimica de facut”.

“De ce sa nu stam si noi patru ani sa bagam p***, sa ne plimbam, sa ne recreem? Mai e ceva de facut? Nu mai e nimica de facut”, “Sa-mi suga p*** babele de la biserica, in frunte cu popa cu tot (…). Acolo e o mahala si niste idioate”, spune primarul din Brebu, potrivit inregistrarilor facute publice de Adevarul.ro, scrie ziare.com.

“Ascultati-ma ce va zic. Atata timp cat asta e director la scoala, scoala nu va primi nimic, numai m***. Poate sa urle si sa ma zbiere si sa ma pupe-n c**”, spune Adrian Ungureanu despre directorul scolii din comuna.

“Am minte diabolica. Nu iert. Ai gresit fata de mine, nu te iert. Asa sunt facut. Nu gresesc fata de tine, nu gresi fata de mine, ca nu te iert. Pe tine, pe familia ta, nu conteaza. Calc pe morminte”, mai spune edilul.

Despre primar, surse din politica spun c-ar teroriza mai multi localnici, amenindandu-i cu represalii daca iau atitudine. Un politist local povesteste ca a fost nevoit sa demisioneze de la primarie: “Ma trimitea la diverese persoane care ii erau lui incomode, sa le cer actele si sa ii invit la primarie”, potrivit sursei citate.

Fostul viceprimar si consilier personal al primarului din Brebu spune, de asemenea, ca a fost nevoit sa demisioneze pentru ca nu a mai putut face fata “abuzurilor pe care el le exercita asupra cetatenilor”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!